У Харкові знову зіткнулися кілька автівок

Фото: УПП в Харківській області

Вранці сьогодні, 21 вересня, у центрі Харкова, на розі проспекту Незалежності та вулиці Ромена Роллана зіткнулися три легковики.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції області.

За інформацією прес-служби, водій Renault порушив правила дорожнього руху та зіткнувся із Mitsubishi й Seat’ом. На щастя, люди при зіткненні не постраждали.

«На водія автомобіля Renault патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Матеріал буде передано до суду», – йдеться у повідомленні.

Фото: УПП в Харківській області

Як повідомляв Харків Times, «врожайним» на множинні зіткнення автівок був позавчорашній день, 19 вересня. Того дня, близько 02:00, на перехресті проспектів Ювілейного та Тракторобудівників водій автомобіля ВАЗ під час руху допустив зіткнення з автомобілем Audi, після чого в’їхав у припарковану вантажівку Hyundai.

А з ранку на спуску Весніна водійка Audi, яка не впорався з керуванням на мокрому асфальті, виїхала на зустрічну смугу руху. Водій легковика Geely, який їхав назустріч, загальмував, проте в нього в’їхав Opel, що рухався слідом. Від удару Geely та Opel зіткнулися з Audi, Volkswagen Passat і Lincoln.