Влада Харкова придбає пожежну техніку для роботи у центрі міста – Терехов

Фото: ХарківTimes

Міська влада виділить кошти на придбання невеликих пожежних машин, які будуть обслуговувати центральну частину Харкова. Про це сьогодні, 20 вересня, заявив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов на зустрічі з рятувальниками Київського районного відділення Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

За словами Терехова, при формуванні бюджету на наступний рік міська влада готова закласти кошти на зміцнення матеріально-технічної бази відділення.

“Я дуже хочу, щоб наша співпраця була результативною. Сьогодні ми обговорювали, що вам необхідні невеликі пожежні машини. Ви працюєте в центральній частині міста. Це і вузькі вулиці, і припарковані на узбіччях машини, які ускладнюють проїзд великого пожежного транспорту. Я розумію, наскільки це важливо, тому у цьому питанні місто надасть підтримку”, – зазначив він.

Також у ході зустрічі секретар міськради привітав рятувальників з професійним свят, яке відзначалося у п’ятницю. Він подякував їм за самовіддану працю і вручив нагороди міськради.

З початку поточного року рятувальники підрозділу Київського району здійснили близько 460 виїздів, зокрема, понад 200 – на гасіння пожеж, а також провели понад 100 планових та близько 130 позапланових перевірок.