У Харкові прикрили контрабандну торгівлю товарами для туризму й риболовлі (фото)

Фото: dpsu.gov.ua

Правоохоронці викрили масштабну мережу з реалізації контрафактних товарів для туризму та відпочинку в Харкові. Крім партії рибальських снастей, на складі знайдені «чорна бухгалтерія» та понад 7 млн ​​грн.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

В ході розслідування правоохоронці викрили ділків, які налагодили схему незаконних поставок з Китаю та Росії товарів для туризму й відпочинку (рибальських знарядь, спорядження, браконьєрських сіток тощо).

Продукцію реалізовували через точки роздрібної торгівлі та спеціалізовані інтернет-сайти без відображення у податковому обліку.

Спільна міжвідомча група провела чотири санкціоновані обшуки в місцях складування й незаконного продажу товарів для туризму та відпочинку в Харкові.

Виявлена ​​партія товарів російського та китайського виробництва, чорнові записи незаконної діяльності та грошові кошти на загальну суму понад 7 млн ​​240 тис. грн.

Як повідомляв Харків Times, фігуранти цієї справи вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів. Тоді вони налагодили незаконне виробництво товарів для дайвінгу та підводного полювання й мали намір незаконно продавати їх у РФ. Під час обшуків було вилучено контрафактну продукцію на суму понад 23 млн грн.