У Жихорі відкрили після реконструкції шкільний стадіон

Стадіон після реконструкції відкрили 17 вересня у Харківській загальноосвітній школі №48 у селищі Жихор (Основ’янський район Харкова).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

На території стадіону побудували сучасне футбольне поле, бігову доріжку, обладнали майданчики для гри в баскетбол і волейбол, встановили тренажери та тенісні столи.

У спортивному святі взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. “Я хочу, щоб в кожній школі були такі стадіони, щоб діти гармонійно розвивалися, були спортивними і здоровими. Цей стадіон не тільки для школярів, але й жителів Жихора. Займатися спортом тут зможуть усі!” – звернувся він до присутніх.

Також секретар міськради вручив Подяки міського голови тренеру-викладачу відділення футболу Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №9 Володимирові Кузьменку, учасникам та ініціаторам недавнього велопробігу в селищі Жихор. Цінний подарунок отримав Ілля Костюк – наймолодший учасник велопробігу.

З нагоди відкриття на стадіоні пройшли показові виступи та майстер-класи зі стріт-воркауту, баскетболу та настільного тенісу. Також спортивну майстерність продемонстрували вихованці секцій ДЮСШ №9 з греко-римської боротьби, боксу, тхеквондо, черлідінгу, спортивної аеробіки, футболу, виступили учні ФК “Металіст” і шкіл району. На завершення свята відбувся товариський футбольний матч між командами “Жихор” і ДЮСШ №9.

Як повідомляв Харків Times, 2 вересня в Харківській загальноосвітній школі №171 по вулиці Кам’янець-Подільській, 23 в Холодногірському районі міста після реконструкції відкрили стадіон.

Відкриття стадіону після реконструкції відбулося 14 вересня в Харківській загальноосвітній школі №94 по вул. Плеханівській, 151 в Слобідському районі Харкова.