В Ізюмі на дитячому майданчику підлітки побили чоловіка

Илюстративне фото

Слідчі повідомили про підозру підліткам, які побили чоловіка на дитячому майданчику в Ізюмі

Зловмисниками виявилися троє неповнолітніх віком 16 та 17 років.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Як виявилося, інцидент стався ще місяць тому. 10 серпня близько 20:30 до Ізюмського районного управління поліції звернувся 47-річний чоловік. Він розповів, що був побитий трьома хлопцями.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що того дня троє неповнолітніх гуляли на території дитячого майданчика в Ізюмі, де також перебували інші діти.

Негідники підійшли до малознайомого чоловіка, який сидів на галявині й читав книгу, та побили його. Найстарший з компанії — підліток 17 років — завдав потерпілому травми середнього ступеня тяжкості.

Діти, що гуляли в той час на майданчику, злякалися та розбіглися по домівках.

13 вересня всім трьом юнакам повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

17-річного підлітка також підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК (умисне нанесення травм середньої тяжкості).

Як повідомляв Харків Times, справу 16-річного харківського підлітка, який на очах у однолітків побив 14-річну дівчину, передано до суду.