У Харкові студент піде під суд за торгівлю наркотиками в гуртожитку

Фото: khar.gp.gov.ua

Тривале тюремне ув’язнення загрожує 21-річному студенту одного з вузів м. Харкова. Його звинувачують в торгівлі наркотиками, які він збував в Харкові, в тому числі, за місцем проживання – в гуртожитку.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

На наркоторгівлі студент попався 25 серпня цього року. Після продажу його відразу затримали в порядку ст. 208 КПК України.

“У ході обшуку, проведеного в його кімнаті, виявлено та вилучено полімерні пакети з речовинами рослинного походження зеленого кольору, які згідно висновку судової експертизи містять у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якої заборонено – канабіс”, – розповіли в прокуратурі.

17 вересня 2021 прокурори окружної прокуратури направили обвинувальний висновок відносно студента до Дзержинського районного суду м.Харкова. Його судитимуть за торгівлю наркотиками і їх зберігання з метою збуту, вчинені повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові за підозрою в наркоторгівлі затримали 21-річного студента одного з вузів міста. За даними слідства, третьокурсник збував наркотики на території Київського району міста, в тому числі, в гуртожитку вузу.