Одними з перших “Картку харків’янина” отримали на “КП Дитяче харчування”

Фото: city.kharkov.ua

Одними з перших “Картку харків’янина” отримали співробітники КП “Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування”. Це підприємство випускає продукцію для самих маленьких харків’ян, піклуючись про здоров’я і якісному харчуванні наших дітей.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Крім того, видача картки почалася на Харківських теплових мережах, водоканалі, серед співробітників метрополітену, Центру поводження з тваринами, а також на інших комунальних підприємствах. Всього за два дні власниками картки стали близько 10 тисяч харків’ян.

Комунальна картка зеленого кольору, на ній зображено Дзеркальний струмінь – один з перших символів міста, розташований в сквері Перемоги навпроти театру опери і балету.
Саме комунальники стали першими власниками картки. Найближчим часом Х-карти також почнуть видавати школярам, ​​для яких пластикова картка в майбутньому буде служити не тільки проїзним квитком на всі види громадського транспорту, але і пропуском в школу.

За словами керівника проекту “Картки харків’янина” Павла Столбового, технічну інтеграцію сервісів картки зі знижками в міських торгових мережах здійснять до кінця вересня. Зараз же власники картки можуть нею скористатися для того, щоб безкоштовно потрапити в оновлений Харківський зоопарк.

Всього ж до найбільшого соціального проекту міста, ініційованого Ігорем Тереховим, приєдналися понад сто харківських підприємств, які готові надавати знижки і спеціальні умови власникам картки. З повним переліком партнерів і розташуванням їх торгових точок можна ознайомитись на сайті “Картки харків’янина”.

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міська рада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

З 15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

У Харкові почала працювати «гаряча лінія» з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.

14 вересня перші картки харків’янина отримали працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж».