Війна в Україні: 10 порушень режиму припинення вогню, один загиблий

За минулу добу, 12 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Нью-Йорка противник двічі обстріляв позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів.

У напрямку Невельського збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі стрілецької зброї.

В районі населеного пункту Верхньоторецьке ворог двічі вів обстріл, застосовуючи протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Неподалік від Причепилівки російські окупанти також двічі обстріляли наші позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.

В районі населених пунктів Катеринівка, Зайцеве та Золоте-4 найманці вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав несумісне з життям поранення. Ще троє захисників отримали осколкові поранення. Воїни перебувають у лікувальних закладах. Стан їх здоров’я — задовільний.

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Станом на 7:00 13 серпня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

У районі населеного пункту Зайцеве російсько-окупаційні війська обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Як повідомляв Харків Times, 11 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Двоє загиблих, десять поранених.