У центрі Харкова чоловік погрожував бітою поліцейському

Ілюстративне фото: yaizakon.com.ua

На вулиці Маяковського у центрі Харкова невідомий погрожував поліцейському бітою, нецензурно лаявся і вдарив правоохоронця. У відповідь поліцейський застосував сльозогінний газ.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

11 вересня близько 16:00 співробітник відділу слідчого управління ГУНП в Харківській області у форменому одязi рухався на власному автомобілі по вулиці Маяковського. В цей час його автівку пiдрiзав легковик Nissan Micra.

Водiй Nissan виражався нецензурною лайкою до поліцейського, після чого пiдiйшов до його автомобiля, вдарив по кузову, а працівника поліції – у плече. Під час з’ясування відносин невстановлений чоловiк дістав iз салону автомобiля биту і почав погрожувати нею поліцейському. У відповідь поліцейський застосував сльозогінний газ.

Після конфлікту невідомий залишив місце події.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група поліції. За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

“Для об’єктивного встановлення усіх фактів і обставин події за наказом начальника ГУНП в Харківській області Станіслава Перліна кадрова інспекція розпочала службове розслідування”, – йдеться у повідомленні.