У Харкові тарифи на тепло і гарячу воду підвищуватися не будуть – Терехов

Фото: Главком

У Міністерстві розвитку громад і територій України 10 вересня відбулася нарада, на якій, напередодні опалювального сезону, обговорювалися тарифи на комунальні послуги для населення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Під час наради секретар Харківської міської ради Ігор Терехов досяг чіткої домовленості з міністром розвитку громад і територій Олексієм Чернишовим про те, що тарифи на теплопостачання, гарячу і холодну воду в місті Харкові не підніматимуться.

«Моя позиція полягає в тому, щоб підтримати харків’ян у непростий час. Ми знову перебуваємо на порозі посилення карантинних обмежень, які негативно впливають на економіку, зайнятість і побут людей. Тому хоча б у питанні тарифів вони мають бути впевнені, що вартість опалення, гарячої та холодної води не зміниться», – підкреслив Ігор Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 13 січня Терехов обіцяв харків’янам, що тарифи на опалення та воду в Харкові до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть, вони залишаться на рівні 2018 року. Секретар міськради 20 січня заявив, що заради збереження діючих тарифів місто готове дотувати теплопостачальні підприємства.

На підготовку до наступного опалювального сезону в Харкові планується направити понад 1,7 млрд гривень, що на 675 млн гривень більше, ніж у 2020 році.