У Харкові поширюють фейкові запрошення до зоопарку

Фото: Харків Times

У зоопарку закликають харків’ян бути уважними — не брати і, тим більше, не купувати фейкові запрошення у шахраїв, оскільки такі квитки не дають права відвідати зоологічний парк.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

«Припускаємо, що це організована акція, спрямована на дискредитацію нашого підприємства. Розрахунок очевидний: люди з фейковими запрошеннями приходять на екскурсію, але їх, природно, не пропускають, що викликає у них гостру реакцію і, як наслідок, створює негативний фон навколо роботи зоопарку», — зазначили в установі.

Зараз потрапити до зоопарку можна за запрошеннями від Харківської міської ради, які видаються деяким пільговим категоріям громадян та працівникам комунальних підприємств. Також працює офіційна інтернет-реєстрація, за якою харків’яни можуть раз на місяць оформити собі безкоштовне запрошення.

Як повідомляв Харків Times, у День міста, 23 серпня, оновлений Харківський зоопарк відкрив двері для перших відвідувачів.

З вересня у Харківському зоопарку щопонеділка буде санітарний день, і вхід для відвідувачів буде закритий.

У Харківському зоопарку й після відкриття тривають новосілля – у вольєрах красивої та складної локації «Стежкою тигра» обживаються нові хижаки та водоплавні.

Харків’яни зможуть оформити безкоштовне запрошення до Харківськиого зоопарку один раз на 30 днів.

Оновлений Харківський зоопарк оновив правила відвідування.