Мешканці вулиці Танкопія забудуть про погані дороги – «Харківводоканал»

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Комунальне підприємство «Харківводоканал» проводить масштабний ремонт зношеної ділянки трубопроводу на вулиці Танкопія у Немишлянському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на заступника директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Миколу Заваду.

За його словами, на вулиці Танкопія планувалося укласти нове асфальтне покриття, тому було вирішено провести на проблемній ділянці комплексну заміну комунікацій.

«У зимовий час вода розтікалася прямо по проїжджій частині, й утворювалися полії, створюючи небезпеку на дорозі. Після заміни комунікацій та дорожнього покриття жителі вулиці Танкопія забудуть про погані дороги, а абоненти Немишлянського і Слобідського районів будуть постійно з водою», – підкреслив Завада.

Він запевнив, що земляні та зварювальні роботи проводять поетапно й одночасно, а водопостачання відключають лише на короткий час для перепідключення мереж. Перекладку трубопроводу планується завершити до кінця тижня.

Усього з початку року бригади «Харківводоканалу» в Немишлянському районі замінили понад 550 м технічно зношених мереж.

Як повідомляв Харків Times, до початку липня «Харківводоканал» у рамках підготовки мереж до роботи в осінньо-зимовий період вже завершив капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем у 100 багатоквартирних будинках міста з 300 запланованих.