У Саду Шевченка два чоловіка пошкодили техніку і побили 67-річного працівника

Фото: соцсети

Вранці 6 вересня в саду Шевченка стався черговий конфлікт, в результаті якого поліцейські затримали двох чоловіків.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень соцмереж. Пізніше цю інформацію підтвердили в прес-службі Нацполіціі області.

“Ранковий прийом братиків в саду Шевченка. Обидва задути перцем, деактивовані”, – повідомили в харківському Telegram-каналі.

За інформацією поліції, затримані спровокували конфлікт, в результаті якого постраждав 67-річний прибиральник.

“Правопорушники пошкодили техніку і завдали тілесних ушкоджень 67-річному чоловіку, який на транспортному засобі прибирав територію саду по вулиці Сумській”, – розповіли в поліції.

У поліцію про конфлікт повідомили 6 вересня о 8:13. На місці події поліцейські опитали свідків. Тепер, в рамках відкритого за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство) кримінального провадження, слідство встановлює всі обставини інциденту і причетних до нього правопорушників. Також з’ясовується розмір нанесених збитків.

Санкція статті ч. 2 ст. 296 КК передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв  Харків Times, 27-річний чоловік заявив в поліцію про побиття його охоронцями Саду Шевченка ввечері 17 червня. Його доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Увечері 4 вересня 2020 року в саду Шевченка побили дівчину і хлопця. Поліція відкрила провадження.