На виїзді з Чугуєва після ремонту відкрили міст через Сіверський Донець (фото і відео)

Фото: kharkivoda.gov.ua

Завершено роботи по відновленню моста на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове в Харківській області. Станом на 6 вересня об’єкт введено в експлуатацію.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА з посиланням на Службу автомобільних доріг у Харківській області.

Поточний середній ремонт мосту через річку Сіверський Донець було розпочато в кінці лютого поточного року. Роботи тривали до кінця серпня.

«Протягом п’яти місяців було проведено ремонт правого та лівого проїзду, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у двох шарах, виконано ремонт опор та прогонових будов, – повідомили у САД. – Крім цього, на мосту встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах із зносостійкого сучасного матеріалу».

Також по завершенню робіт було нанесено розмітку та влаштовано освітлення.

Довідка. Міст через р. Сіверський Донець розташований на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуїв у напрямку с. Малинівка. Він був побудований у 1989 році й до 2021 року капітально не ремонтувався. Довжина штучної споруди – 108,94 п. м.

Як повідомляв Харків Times, в лютому цього року на виїзді з Чугуєва почався ремонт моста через річку Сіверський Донець. До середини липня роботи на мосту були виконані на 50%.

На початку серпня основний обсяг робіт на об’єкті було виконано. Залишалося нанести розмітку, встановити ліхтарі і прибрати будівельне сміття.