У проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній

Фото: city.kharkov.ua

Вже понад 150 підприємств приєдналися до Картки харків’янина, яка надасть жителям міста спеціальні умови обслуговування і дозволить економити на щоденних витратах.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Напередодні Дня підприємця, який в цьому році відзначається 5 вересня, Ігор Терехов зустрівся з керівниками компаній-партнерів Картки харків’янина. Форум пройшов у готелі Kharkiv Palace.

Терехов зазначив, що Картка зачіпає всі сфери життя: “Куди б не пішов чоловік, з якою ситуацією він би не зіткнувся – він всюди буде отримувати знижки. Починаючи від заправки автомобіля і до інтернет-провайдерів, виклику таксі, покупки медикаментів і навіть купівлі житла”.

Він також підкреслив, що Харків прикладає великі зусилля для розвитку бізнесу і створення нових робочих місць в місті.

При цьому Терехов закликав бізнес вести відкритий діалог з владою і повідомляти про незадовільну роботу чиновників.

“Стратегія розвитку України націлена на залучення інвестицій в країну. І місто Харків повинен стати локомотивом цього руху. Ми повинні зробити все, щоб інвестиційний клімат в Харкові був найкращим в Україні. Сьогодні моя вимога до чиновників мерії: зробити так, щоб бізнес в Харкові відчував себе комфортно. Хто не впорається – вилетить, як пробка”, – підкреслив він.

Ознайомитися з повним переліком можливостей Картки харків’янина і заповнити анкету для її отримання можна на офіційному сайті проекту.

Як повідомляв Харків Times, очікується, що перші картки видаватимуть на початку осені. Міськрада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

Анкети на отримання «Картки харків’янина» можна заповнити в центрах адмінпослуг.

У Харкові почала працювати “гаряча лінія” з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.