Глава Нацполіціі офіційно представив керівника харківського главку

Фото: hk.npu.gov.ua

Сьогодні 1, вересня відбулося офіційне представлення нового керівника Нацполіціі в Харківській області. Ним став Станіслав Перлін.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Глава Нацполіціі України Ігор Клименко, представляючи нового керівника харківського главку відзначив, що Станіслав Перлін – досвідчений керівник. Більше 17 років він очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Сьогодення перед поліцією ставить багато серйозних викликів, на які потрібно миттєво реагувати. У вирішенні складних ситуацій важлива підтримка органів місцевого самоврядування та взаємодія з усіма гілками влади. Я впевнений, що новий керівник сформує надійну команду і впорається з усіма поставленими завданнями», – підкреслив голова поліцейського відомства.

Також Ігор Клименко подякував колишньому керівнику Нацполіціі області Андрію Рубелю, який продовжить службу в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Новий глава Нацполіціі області Станіслав Перлін запевнив, що разом з колективом і представниками влади забезпечить законність і правопорядок в регіоні.

Станіслав Перлін народився в 1968 році в Харкові. Проходив службу в армії в період з 1986 по 1988 рік.

В органах внутрішніх справ – з 1991 року. Роботу почав слідчим відділу внутрішніх справ Фрунзенського району Харкова. Весь період служби Перлина пов’язаний з Харковом і Харківською областю.

У різний час служив начальником карного розшуку Фрунзенського РВ, начальником Фрунзенського РВ, начальником кримінальної міліції Дзержинського РВ.

У 2004 році перейшов на роботу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС в Харківській області (зараз Харківський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України), який з тих пір очолює.

Кандидат юридичних наук.

В електронній декларації, яку Перлин опублікував 20 серпня, після звільнення з посади керівника експертно-криміналістичного центру МВС, зазначено, що йому належить будинок площею 206 кв.м в Харкові.

Новий керівник главку також задекларував автомобіль Volvo XC60 2015 випуску. У розділі “Доходи” декларант вказав 494,5 тис. грн зарплати, отримані на посаді директора центру в 2020 році і 241,2 тис. грн пенсії. Дружина Перліна за основним місцем роботи в Харківській міськраді отримала 234,9 тис. грн.

Готівкою новий глава поліції області зберігає 155 тис. грн і 50 тис. доларів. Інших заощаджень, в тому числі на банківських рахунках, Перлін не задекларував.

Як повідомляв Харків Times, колишній начальник ГУ Нацполіції області Андрій Рубель сьогодні повідомив про свою відставку.

20 серпня стало відомо, що поліцію Харківської області очолив директор експертно-криміналістичного центру Станіслав Перлін.