На Олексіївці патрульні врятували від суїциду чоловіка з сокирою

Фото: politeka.net

Сьогодні вдень харківські патрульні переконали мешканця вулиці Ахсарова не зводити рахунки з життям. Але, перш ніж відкрити двері, чоловік трохи розрахувався з квартирою.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульній поліції області.

Вдень 31 серпня патрульні отримали повідомлення про спробу самогубства на вулиці Ахсарова. Прибувши на місце, інспектори побачили чоловіка, який сидів на підвіконні балкона на 16-му поверсі житлового будинку. Двері квартири, в якій він перебував, були зачинені зсередини.

Поліцейські, не втрачаючи часу, вийшли на дах багатоповерхівки, щоб поговорити зі зневіреним молодим чоловіком. Під час переговорів їм вдалося підібрати потрібні слова. Чоловік погодився не робити непоправного та вийти до правоохоронців.

Поки він ще не вийшов, з квартири доносився сильний гуркіт. Коли чоловік відкрив двері житла, патрульні помітили в його руках сокиру. Щоб зберегти життя та здоров’я всіх учасників і свідків події, поліцейські скрутили підопічного та викликали медиків, які його й госпіталізували.

Як повідомляв Харків Times, в Московському районі Харкова патрульні врятували хлопця, який мав намір стрибнути з мосту «через проблеми у відносинах».

11 червня у Харкові жінка мала намір стрибнути з залізничного моста на вулиці Китаєнка. Перехожі, побачивши, як вона перелізла через перила та стала на краю, викликали поліцію.