Добкін привітав з Днем міста Донецьк, але забув про Харків – активіст

Фото: Наш Дом - Харьков. Команда Михаила Добкина / Facebook

Михайло Добкін, який вважається одним з претендентів на пост мера Харкова, не привітав харків’ян з Днем міста на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

Про це написав у Facеbook активіст Сергій Ряполов.

“На своїй особистій сторінці Михайло Добкін так і не привітав харків’ян з днем міста. Ось пройшов тиждень, він так і не спромігся. Він чомусь був зайнятий в Києві з 22 по 25 серпня. І тільки київські PR-технологи о 18:00 23 серпня згадали, що в Харкові відзначають день міста і розмістили пост на сторінці громадського руху “, – зазначив Ряполов.

При цьому 29 серпня на своїй сторінці Добкін чомусь привітав з Днем міста жителів окупованого Донецька.

Закінчивши свої справи у Києві та повернувшись до Харкова, Добкін на запрошення Олександра Фельдмана відправився на ринок “Барабашово”.

“25 серпня Михайла Добкіна на ринок Барабашово витягнув Олександр Фельдман, і тут же пошкодував, тому що на питання чи буде він будувати дорогу Кернеса або заморозить проєкт на догоду торговцям, відповідати побоявся. Після чого між Добкіним і Фельдманом з’явилося непорозуміння, і схоже, Добкін в особі Фельдмана втратив останнього члена команди”, – так прокоментував Ряполов візит Добкіна на ринок. До речі, зовнішня реклама Добкіна, що останні кілька місяців розміщувалася на території “Барабашово”, вже демонтована.

Активіст припускає, що виборча кампанія Добкіна перетворюється в потопаючий корабель, що усвідомлюють вже і співробітники його штабу. Спостерігаючи небажання кандидата займатися власними виборами, вони теж ставляться до роботи абияк.