Антон Геращенко повернувся в МВС

Фото: прес-служба МВС

Антон Геращенко, звільнений три тижні тому з посади заступника міністра внутрішніх справ, повернувся в відомство. Але в цей раз в ролі радника міністра.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення нардепа євросолідарності Олексія Гончаренка в Telegram.

“Антона Геращенко призначили радником голови МВС Монастирського”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням на сайті ДПСУ від 28 серпня, Геращенко на посаді радника міністра МВС вже встиг взяти участь у міжвідомчій нараді з питань прикордонних земель. На нараді обговорювалося питання інвентаризації земель уздовж держкордону, а також передачі цієї території в постійне користування прикордонникам.

Як повідомляв Харків Times, Геращенко працював в МВС з вересня 2019 року, був заступником вже колишнього міністра Арсена Авакова. 4 серпня Кабінет міністрів звільнив Антона Геращенко з цієї посади.

13 липня стало відомо, що глава МВС Арсен Аваков написав заяву про відставку.

15 липня Верховна Рада України прийняла відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він був главою МВС більше 7 років.

16 липня Рада призначила новим главою МВС Монастирського. До приходу в парламент зі Слугою народу Монастирський зокрема значився помічником-консультантом Геращенко і замінив його в конкурсній комісії з відбору членів Госбюро розслідувань.