На аеродромі «Коротич» відкрився авіаційний фестиваль (фото)

Фото: city.kharkov.ua

28 серпня на аеродромі «Коротич» під Харковом відкрився фестиваль KharkivAviaFest-2021, на який приїхали не тільки місцеві жителі, а й гості з Києва, Житомира, Запоріжжя, Полтави.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міськради.

У програмі заходу – шестигодинне авіашоу, виступ планеристів, повітряні прогулянки, ознайомчі польоти і стрибки в тандемі з інструктором для всіх бажаючих. Також на фестивалі проведуть тест-драйви автомобілів, організовують гру в пейнтбол.

У заході беруть участь харківські рятувальники – вони влаштували виставку пожежної ретротехніки, презентували новітні зразки пожежно-рятувальної техніки та обладнання. Кожен гість фестивалю міг не тільки ознайомитися з пожежно-рятувальними авто, а й приміряти бойовий одяг і спорядження. Відвідувачі охоче сідали за кермо реконструйованих пожежних авто та робили яскраві селфі, повідомили в прес-службі ДСНС області.

Піротехніки Харківського гарнізону ДСНС влаштували конкурс, під час якого учасники за допомогою міношукачів шукали вибухівку або застарілий боєприпас часів Другої світової війни.

Завершальним акордом KharkivAviaFest-2021станет концерт групи Stereobit.

Як повідомляв Харків Times, майбутні пілоти вертольотів МВС вперше піднялися в небо на аеродромі «Коротич».