На дорозі «Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка» облаштували новий перехід (фото, відео)

Дорожники закінчили роботи на переході 14,2 км дороги Р-78 «Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка». Скоро їм можна буде користуватися.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автодоріг області.

Минулого року на регіональній трасі Р-78 на ділянці загальною протяжністю 14,2 км був покладений вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття протяжністю 9 км і верхній шар протяжністю 2,5 км.

У 2021 році підрядна організація ТОВ «Славдорстрой» виконала всі основні роботи з реконструкції цієї ділянки дороги: від дороги М-03 (с. Веселе) до виїзду з селища Савинці в бік Балаклеї.

Довідка: загальна протяжність дороги – 134,2 км. Дорога побудована в 60-х роках. І з того часу до 2017 року капітально не ремонтувалася. З 2017 по 2019 роки окремі її ділянки (22 км, з них в повному конструктиві – 14 км) зазнали поточного ремонту.

Крім цього, зроблено поточний дрібний ремонт асфальтобетонного покриття й нанесена нова розмітка на ділянці дороги Р-78 довжиною 1,2 км, яка в межах селища Безлюдівка (км 4 + 800 – км 6 + 000) збігається з вулицею Зміївською, від початку забудови селища (з боку Харкова) до світлофора біля вулиці Кооперативної.

Як повідомляв Харків Times, підрядна організація ТОВ «Славдорстрой» почала поточний ремонт автомобільної дороги Р-78 «Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка» в серпні минулого року.

Після зимової перерви дорожники в середині березня 2021 року відновили роботи на переході в Савинцях.