Харківська поліція вирішила, що робити з пограбуванням антикорупційного центру

За фактом крадіжки з офісу громадської організації Харківський антикорупційний центр поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Вчора, 25 серпня, о 10:52 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що з приміщення офісу однієї з громадських організацій на проспекті Науки невідомі вкрали 7 ноутбуків, квадрокоптер, фотокамеру та два стабілізатора для неї, а також телефони.

Сьогодні відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, про те, що в Харкові пограбовано офіс громадської організації «Харківський антикорупційний центр» (ХАЦ), її члени розповіли на сторінці центру в Facebook.

Пізніше поліція підтвердила крадіжку оргтехніки з офісу ХАЦ. Незважаючи на те, що на місце події виїжджали не тільки слідчо-оперативна група, але навіть керівництво райуправління поліції №3, а на місці поліцейські «провели огляд приміщення, опитали свідків і вилучили речові докази», питання про внесення інформації про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань до вечора вирішити не змогли.