Пішов купатися без дозволу батьків – в поліції розповіли подробиці загибелі підлітка на озері у Харкові

Фото: kh.dsns.gov.ua

12-річний хлопчик, тіло якого сьогодні, 25 серпня, водолази підняли з дна ставка в Індустріальному районі Харкова, потонув напередодні. Купатися на водойму він пішов разом з братами і приятелями без дозволу дорослих.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“Троє братів 12, 10 і 9 років разом зі своїми товаришами без дозволу дорослих пішли відпочивати на ставок, розташований неподалік від їх місця проживання. Підлітки купалися в озері, раптом 12-річний хлопець зник у водоймі”, – розповіли в поліції.

Правоохоронцям про зникнення дитини розповів його батько 24 серпня, приблизно о 19:00. За його словами, близько 16:00 діти прибігли до нього і розповіли про те, що сталося. Своїми силами знайти дитину не вдалося, тому чоловік звернувся в поліцію із заявою про розшук сина.

Слідчі порушили кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство) з поміткою «нещасний випадок». Проводяться необхідні слідчі дії.

Як повідомляв Харків Times, 25 серпня в Індустріальному районі Харкова з дна ставка біля бульвару Івана Каркача, 81 водолази підняли тіло 12-річного хлопчика.