Вчорашній стрілець з вулиці Ярослава Мудрого перебував під домашнім арештом – ЗМІ

Фото: zbroya.info

Чоловік, який влаштував вчора, 21 серпня, стрілянину в ресторані «Biani» на вулиці Ярослава Мудрого у центрі Харкова, перебував під домашнім арештом.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення видання ZBROYA.info, яке послаеться на джерело у правоохоронних органах.

«Стрілянину у Харкові біля ресторану “Biani” на вулиці Ярослава Мудрого відкрив 28-річний чоловік, який повинен був перебувати вдома в зв’язку з обраним раніше запобіжним заходом», – йдеться у повідомленні.

Як повідомило видання, у ресторані «відпочивала дружина того, хто стріляв», а «представники місцевого криміналітету» почали до неї чіплятися. Чоловік з-під домашнього арешту кинувся захищати любу дружину, а коли «представники криміналітету» дали йому відсіч, з’їздив за зброєю (чи то карабіном, то чи автоматом). Друг стрілка намагався перешкодити йому й навіть «заблокував проїзд автомобіля», але доблесний захисник все-таки потрапив до ресторану, де й випустив дві черги у повітря.

Як повідомили Харків Times, у прес-службі Нацполіціі області, пошуки стрільця ще тривають.

Фото: соцсети

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова розслідує обставини інциденту зі стріляниною, що сталася вночі 21 серпня біля ресторану на вулиці Ярослава Мудрого.