У центрі Харкова більше доби не буде води

Фото: vodokanal.kharkov.ua

У Київському та Шевченківському районах Харкова, практично по всьому центру міста з 8:00 25 серпня до 12:00 26 серпня буде відключено водопостачання.

Про це Харків Times повідомили у КП «Харківводоканал».

Згідно із повідомленням, воду відключать через «проведення планово-попереджувальних робіт на водопровідних мережах».

У Київському районі міста відключена буде частина, обмежена провулком Театральним, вулицями Потебні, Маршала Бажанова та Куликівською, територією НТУ ХПІ, вулицею Труфанова, провулком Стельмаха, 2-м Будівельної в’їздом, 3-м в’їздом Челюскінців, 1-м та 2-м Донецькими провулками, вулицями Вологодською й Тахіаташською, Вологодським в’їздом, вулицями Омською та Пушкінською, територією заводу «ФЕД» та вулицею Сумською до Театрального провулку.

У Шевченківському районі територія відключення води буде обмежена: провулком Класичним, вулицею Клочківською, територією Харківського зоопарку, Клочківським спуском, вулицями Клочківською та Космічною, проспектом Науки, вулицями Мінською, Саржинською, Рязанською, територією парку імені Горького та вулицею Сумською до Класичного провулку.

Уточнити конкретні адреси відключень можна тут.

Як повідомляв Харків Times, минулого разу відключення водопостачання через планово-попереджувальні роботи на водопровідних мережах трапилося у Київському та Шевченківському районах міста 11-12 серпня.