У ДТП в Ізюмському районі постраждало немовля

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП, в результаті якої постраждала сім’я з Лозівського району. При зіткненні Opel Kadett і КамАЗа водій легковика загинув, а його дружина та двоє дітей опинилися в лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Нещастя сталося вчора, 17 серпня, близько 21:00 на 587 км автодороги “Київ-Харків-Довжанський” біля с. Вишнева Ізюмського району.

Попередньо встановлено, що 29-річний водій автомобіля Opel, рухаючись з боку Харкова у бік Ізюма, порушив безпечну дистанцію та допустив зіткнення з причепом автомобіля КамАЗ, який рухався попереду в тому ж напрямку.

Від отриманих травм водій легковика помер на місці події. Його дружина та двоє малолітніх дітей 7 років і 10 місяців отримали травми середнього ступеня тяжкості та були доставлені до однієї з харківських лікарень.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, тіло загиблого з понівеченого автомобіля діставали рятувальники.