Завтра по частині Московського проспекту тимчасово обмежать рух

Фото: Харків Times

Завтра, 18 серпня, з 7:00 до 21:00, буде обмежено рух транспорту по Московському проспекту на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до пл. Фейєрбаха під час руху в бік центру міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Як розповіли в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з укладанням верхнього шару асфальту на проїжджій частині Московського проспекту.

Крім того, з 7:00 до 21:00 19 серпня буде обмежено рух транспорту по Московському проспекту на ділянці від пл. Фейєрбаха до вул. Богдана Хмельницького під час руху від центру міста.

На цей період пропуск транспорту буде організований по вільній від виконання робіт смузі руху.

Також з 7:00 до 21:00 18 та 19 серпня буде заборонено рух трамваїв по Московському проспекту та Павлівської площі на ділянці від пл. Захисників України до вул. Університетської.

У зв’язку з цим трамвай № 6 курсуватиме за таким маршрутом:

  • розворотне коло «602 мікрорайон» – Салтівське шосе – пров. Салтівський – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – вул. Молочна – пл. Захисників України – вул. Плеханівська – вул. Молодої Гвардії.

Як повідомляв Харків Times, 4 серпня в Харкові завершили тривалу реконструкцію Московського проспекту і дозволили проїзд транспорту по цій автомагістралі.

За словами заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова, масштабну реконструкцію Московського проспекту планували закінчити до середини липня 2021 р. В наступному році планується реконструкція рейок. Роботи обіцяють організувати таким чином, щоб надовго не перекривати ключову автомагістраль.

З 15 серпня трамваї №5 та 6 почали курсувати в штатному режимі.