Завтра на добу перекриють частину проспекту Любові Малої

Фото: Харків Times

З 21:00 14 серпня до 18:00 15 серпня буде заборонено рух транспорту по проспекту Любові Малої на ділянці від вул. Дудинської до вул. Курахівської. В цей час тролейбус №11 ходити не буде, а автобуси та тролейбус №27 змінять свій маршрут.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Як пояснили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на магістральному трубопроводі на пр. Любові Малої.

На час робіт об’їзд закритої ділянки буде організовано наступним чином:

  • при русі в бік пр. Ново-Баварського: вул. Дудинської — Григорівське шосе — вул. Грушевського — пр. Любові Малої — вул. Китаєнка — пр. Ново-Баварський;
  • при русі в сторону вул. Дудинської: Окружна дорога — пр. Ново-Баварський — вул. Китаєнка — пр. Любові Малої — вул. Грушевського — Григорівське шосе — вул. Дудинської.

У зв’язку з цим автобуси об’їжджатимуть закриту ділянку в такий спосіб:

  • 238е, 303е: пр. Любові Малої — вул. Курахівська — вул. Планова і далі за маршрутом;

у зворотному напрямку: пр. Любові Малої — вул. Дудинської — вул. Планова — вул. Курахівська — пр. Любові Малої і далі за маршрутом;

  • №75е, 209е, 220е, 237е: вул. Дудинської — вул. Планова — вул. Курахівська — пр. Любові Малої і далі за маршрутом;

у зворотному напрямку: пр. Любові Малої — вул. Курахівська — вул. Планова — вул. Семінарська — пр. Любові Малої — вул. Дудинської і далі за маршрутом.

Також з 21:00 14 серпня до 18:00 15 серпня буде заборонено рух тролейбусів по проспекту Ново-Баварському і проспекту Любові Малої до вулиці Дудинської.

  • У зв’язку з цим, рух тролейбуса №27 буде організовано наступним чином:

розворотне коло «Вул. Новий Побут» — вул. Холодногірська — вул. Дудинської — вул. Семінарська — вул. Велика Гончарівська — вул. Конєва — вул. Благовіщенська/вул. Коцарська — пл. Благовіщенська — узвіз Соборний — вул. Університетська — пров. Спартаківський — пл. Конституції.

На час проведення робіт тролейбус № 11 не ходитиме.

Як повідомляв Харків Times, з 2 серпня забороняється рух транспорту по площі Свободи на ділянці від вулиці Сумської до вулиці Трінклера.

До 15 серпня заборонено рух транспорту по вулиці Ляпунова, на ділянці від проспекту Науки до вулиці Коломенської.

Рух транспорту по вулиці Маршала Бажанова на ділянці від вулиці Куликівської до вулиці Дівочої перекрито до 17:00 23 серпня.

Заборона руху по вулиці Олеся Гончара продовжена до 20 серпня.

Рух транспорту по частині Московського проспекту обмежений щодня з 8:00 до 18:00 до 31 серпня.

До 1 вересня заборонено рух транспорту по частині вулиці Рижівської.

До 23 вересня обмежено рух транспорту по вул. Переїзній на ділянці від воріт металобази, розташованої на пр. Гагаріна, 127, до пров. Золотого.

До 1 жовтня 2021 року заборонено рух транспорту по частині Григорівського шосе.