Колишню резиденцію Кернеса викупив великий харківський забудовник

Фото: wikimapia.org

Будівлю готелю «Національ», що служила резиденцією покійного мера Харкова Геннадія Кернеса, викупила фірма екс-нардепа Анатолія Денисенко.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського антикорупційного центру, який, в свою чергу, посилається на Єдиний реєстр прав на нерухоме майно.

Як випливає з реєстру, власником будівлі готелю «Національ» на проспекті Науки, 21 стало ТОВ «Бізнес Центр «Економісса».

Ця фірма належить ТОВ «Фінансова компанія «Авантаж» екс-нардепа Анатолія Денисенко.

Як відомо, готель «Національ» був резиденцією мера Харкова Геннадія Кернеса. Офіційно будівля належала структурам, пов’язаним з дружиною мера Оксаною Гайсинською. Після смерті чоловіка вона закрила готель і стала готувати до продажу.

Корпорація «Авантаж» є одним з головних забудовників міста і спеціалізується на елітарних житлових комплексах.

За даними ЗМІ, готель зараз готують до знесення.

Раніше Оксана Гайсинська переписала корпоративні права на ТОВ «Рівлад ЛТД», якому належить будівля ринку біля станції метро «Студентська», на Жанну Діжевську.

Як повідомляв Харків Times, харківський міський голова Геннадій Кернес помер у ніч з 16 на 17 грудня в німецькій клініці «Шаріте».

З 29 січня 2021 року готель «Національ» перестав приймати постояльців. Оксана Гайсинська вирішила згорнути цей бізнес і продати будівлю.