На виїзді з Чугуєва відремонтували міст через Сіверський Донець (фото)

Роботи на штучній споруді км 2 + 852 дороги Н-26 «Чугуїв – Мілове» практично завершені. Залишилося нанести розмітку, встановити ліхтарі і прибрати будівельне сміття.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Роботи на об’єкті стартували в кінці лютого поточного року

Протягом п’яти місяців були відремонтовані правий і лівий проїзди: замінено мостове полотно, укладені монолітні накладні плити та двошарове асфальтобетонне покриття, зроблена гідроізоляція, виконано ремонт опор і прогонових будов.

Крім цього, на мосту встановлені нові огорожі та поручні, налагоджено водовідведення, тротуари перекриті сучасними зносостійкими матеріалами.

«Зараз роботи на об’єкті майже завершені. Залишилося нанести розмітку, влаштувати освітлення та прибрати будівельний майданчик», — повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області.

Міст через річку Сіверський Донець розташований на виїзді з Чугуєва в напрямку селища Малинівка. Довжина штучної споруди — 108,94 п.м., рік побудови — 1989-ий, з тих пір капітально не ремонтувався.

Як повідомляв Харків Times, в лютому цього року на виїзді з Чугуєва почався ремонт моста через річку Сіверський Донець. До середини липня роботи на мосту були виконані на 50%.