У центрі Харкова ранкова кава обернулася різаниною

Ілюстративне фото

У недюлю вранці в кафе на Римарській посварилися два молодики. Один в результаті отримав різану рану грудей, другому загрожує штраф або громадські роботи.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

8 серпня близько 6:00 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між молодими людьми в одному з кафе на вулиці Римарській. В результаті зіткнення 28-річний чоловік отримав різану рану грудної клітини.

Як повідомляють очевидці у соцмережах, чоловік заступився за дівчину. Хлопець, що поранив його, був зовсім юний — на вигляд не старше 16 років. Кров потерпілому зупинив співробітник кафе ще до прибуття швидкої.

На місце виїжджали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули приміщення, записи камер, опитали свідків і відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК (умисне легке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Встановлюються всі обставини і причетні до злочину особи. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, 30 квітня в Харкові біля однієї з точок швидкого харчування “Буфет” на проспекті Архітектора Альошина чоловік влаштував стрілянину. В результаті було поранено 30 і 39-річні чоловіки. Всі троє стояли в одній черзі до фаст-фуду і між ними виник конфлікт.