У Харкові п’яний водій маршрутки намагався відкупитися від поліцейських

Фото: соцмережі

Вчора ввечері на Московському проспекті патрульні зупинили маршрутний автобус з пасажирами, водій якого був явно напідпитку. При цьому проходити огляд відмовлявся і пропонував поліцейським хабар у 20 тис. гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Ввечері 7 серпня на Московському проспекті в Харкові патрульні зупинили автобус Isuzu, який прямував за маршрутом № 49. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд.

Проходити огляд чоловік відмовився, а замість цього став пропонувати патрульним 20 тис. грн, щоб вони забули про інцидент. Поліцейські кілька разів попередили порушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак той до попереджень не прислухався.

Тоді на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (відмова від огляду на стан сп’яніння), далі горе-водієм зайнялися слідчі.

Як повідомляв Харків Times, 30 липня Київський районний суд Харкова заарештував на 60 діб 65-річного водія ВАЗ 2106, підозрюваного в тому, що він 27 липня у селищі Вільча Чугуївського району області, перебуваючи за кермом у п’яному вигляді, збив двох підлітків і втік з місця наїзду. Один з підлітків 1 серпня помер у лікарні.

Біля Змієва п’яний водій вбив пасажира.