Харківські синхроністки завоювали ще одну медаль на Олімпіаді в Токіо

Фото: Федерация синхронного плавания

Збірна України з синхронного плавання, яка повністю складається з харківських спортсменок, на Олімпіаді-2020 завоювала бронзову медаль в програмі груп. Це друга олімпійська нагорода харків’янок у Токіо.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Федерації синхронного плавання України в Facebook.

У сумі за технічну і довільну програми українки отримали 190,3018 бали, тим самим не залишивши жодного шансу своїм конкуренткам – команді Японії.

За збірну України виступають Анастасія Савчук, Марта Федіна, Ксенія Сидоренко, Катерина Резнік, Єлизавета Яхно, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва та Аліна Шинкаренко.

Перше місце за сумою за технічну і довільну програму зайняли спортсменки з команди ROC (196,0979 балів). Другими стали китаянки (193,5310 бала).

Таким чином харків’янки приносять у скарбничку збірної України 17-ту олімпійську нагороду.

Як повідомляв Харків Times, харківські синхроністки Марта Федіна та Анастасія Савчук виступили у першому раунді кваліфікації в артистичному плаванні на Олімпіаді в Токіо. У довільній попередній програмі дівчата набрали 94,9333 балів – це третій результат.

Марта Федина та Анастасія Савчук стали бронзовими призерами в артистичному плаванні на Літніх Олімпійських іграх в Токіо.

Після технічної програми груп харківські синхроністки увійшли в топ-3 команд, які претендують на олімпійські нагороди.

Фото: из открытых источников