На ХТЗ на дві доби перекриють рух двома проспектами

Фото: Харків Times

З 8:00 7 серпня до 8:00 9 серпня буде заборонено рух транспорту по Індустріальному проспекту в районі перехрестя з вулицею Косарєва. У цей же період заборонять рух тролейбусів по Олександрівському проспекту.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Як пояснили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на магістральному трубопроводі.
На час робіт об’їзд закритої ділянки здійснюватиметься по прилеглих вулицях: Косарева, Верстатобудівній, Біблика, пр. Олександрівському та ін.

  • У зв’язку з цим, автобуси №№ 102е, 147е, 213е, 261е при русі в бік пр. Московського курсуватимуть наступним чином:

пр. Олександрівський – пр. Архітектора Альошина – вул. Біблика – пр. Індустріальний і далі за маршрутом.

Також з 8:00 7 серпня до 5:00 9 серпня буде заборонено рух тролейбусів по пр. Олександрівському на ділянці від бул. Богдана Хмельницького до пр. Індустріального, по пр. Індустріальному та вул. 12 Квітня до розворотного кола «Вул. 12 квітня».

  • У зв’язку з цим рух тролейбуса № 3 буде організовано наступним чином:

розворотне коло «Вул. Університетська» – пров. Лопатинський – пров. Соляниківський – пров. Подільський – вул. Вернадського – пр. Гагаріна – пр. Героїв Сталінграда – пр. Олександрівський – бул. Богдана Хмельницького – пр. Московський (розворот) – бул. Богдана Хмельницького – пр. Олександрівський – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – пров. Подільський – вул. Ковальська – розворотне коло «Вул. Університетська».

  • На час проведення робіт тролейбус № 36 не ходитиме.

Як повідомляв Харків Times, з 2 серпня забороняється рух транспорту по площі Свободи на ділянці від вулиці Сумської до вулиці Трінклера.

До 12 серпня в Харкові забороняється рух транспорту в провулку Слюсарному на ділянці від вулиці Громадянської до вулиці Короленка.

До 13 серпня заборонено рух транспорту по частині вулиці Академіка Курчатова.

До 15 серпня заборонено рух транспорту по вулиці Ляпунова, на ділянці від проспекту Науки до вулиці Коломенської.

Рух транспорту по вулиці Маршала Бажанова на ділянці від вулиці Куликівської до вулиці Дівочої перекрито до 17:00 23 серпня.

Заборона руху по вулиці Олеся Гончара продовжена до 20 серпня.

Рух транспорту по частині Московського проспекту обмежений щодня з 8:00 до 18:00 до 31 серпня.

До 1 вересня заборонено рух транспорту по частині вулиці Рижівської.

До 23 вересня обмежено рух транспорту по вул. Переїзній на ділянці від воріт металобази, розташованої на пр. Гагаріна, 127, до пров. Золотого.

До 1 жовтня 2021 року заборонено рух транспорту по частині Григорівського шосе.