Харківські синхроністки – треті на Олімпіаді після технічної програми груп

kharkivoda.gov.ua

Збірна України з синхронного плавання, яка повністю складається з харківських спортсменок, – серед претендентів на олімпійські нагороди. Харків’янки – треті на Олімпіаді після технічної програми груп.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

За свій виступ Анастасія Савчук, Марта Федіна, Ксенія Сидоренко, Катерина Резнік, Єлизавета Яхно, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва та Аліна Шинкаренко отримали від суддів 94.2685 бали.

Підопічні головної тренерки збірної Світлани Саідової знову змогли перевершити результат своїх основних конкуренток – збірної Японії (93.3773 бали).

Найкращий результат у технічній програмі був у спортсменок з команди ROC (97.2979 бали), а друге місце посіли китаянки (96.2310 бали).

7 серпня на Олімпіаді синхроністки представлять свою довільну програму та за сумою обох програм визначаться переможці та призерки цих змагань, які розпочнуться о 13:30 за київським часом.

Як повідомляв Харків Times, харківські синхроністки Марта Федіна та Анастасія Савчук виступили у першому раунді кваліфікації в артистичному плаванні на Олімпіаді в Токіо. У довільній попередній програмі дівчата набрали 94,9333 балів – це третій результат.

Марта Федина та Анастасія Савчук стали бронзовими призерами в артистичному плаванні на Літніх Олімпійських іграх в Токіо.