У Куп’янську зіткнулися МАN і ВАЗ – загинули дві людини (оновлено, фото)

Увечері 4 серпня в місті Куп’янську Харківської області сталося ДТП, в результаті якого загинули 37-річний та 40-річний чоловіки.

Про це Харків Times дізнався з щоденного звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

Повідомляється, що смертельна аварія сталася на площі Стадіонній о 19:30.

“Водій автомобіля ВАЗ 2101 не обрав безпечну дистанцію та швидкість руху і допустив зіткнення з вантажним автомобілем МАN, який рухався в попутному напрямку”, – сказано в звіті.

В результаті зіткнення 40-річний водій легковика від отриманих травм помер на місці аварії. Також в аварії постраждав 37-річний пасажир автомобіля ВАЗ. Медики “швидкої допомоги” встигли довезти його до лікарні, де він помер через годину.

Тіло водія затиснуло уламками конструкцій понівеченого авто, повідомили в прес-службі ДСНС. Загиблого з зім’ятогосалону дістали рятувальники.

За фактом смертельного ДТП розпочато розслідування за за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові на проспекті Гагаріна, 316 В сталася аварія за участю чотирьох автомобілів: Man, Renault, ВАЗ 21114 і Renault Duster.