У Харкові розроблять цифрову версію “Карти харків’янина”

Фото: city.kharkov.ua

У місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту цифровий трансформації Галини Литвинець, для робочої групи проєкту важливо, щоб використання карти було не тільки корисним і функціональним, але і зручним.

«Плануючи цей проєкт, ми орієнтувалися на дослідження Міністерства цифрової трансформації України, згідно з якими більше 50% населення країни володіє цифровими навичками нижче середнього рівня, а третина населення – на рівні низького. Оскільки цей проєкт в першу чергу соціальний, спочатку ми вирішили створити пластикову картку, якою зможуть скористатися всі, незалежно від рівня цифрових навичок. Зараз приступили до створення цифрової», – розповіла Галина Литвинець.

Вона зазначила, що запропонувати свої ідеї зі створення цифрової «Картки харків’янина» можуть всі охочі. Для цього необхідно заповнити гугл-форму на офіційному сайті проекту до 23 серпня.

Як повідомляв Харків Times, очікується, що перші картки видаватимуть на початку осені. Міськрада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

Анкети на отримання «Картки харків’янина» можна заповнити в центрах адмінпослуг.

У Харкові почала працювати “гаряча лінія” з питань Карти харків’янина.