Один з підлітків, збитих п’яним водієм у Харківській області, помер у лікарні

Фото: vp.donetsk.ua

Один з підлітків, збитих 27 липня п’яним водієм в селищі Вільча Чугуївського району області, вчора, 1 серпня, помер у лікарні.

Про це Харків Times повідомила представник прес-служби Нацполіціі області.

«Хлопчик помер у лікарні, про це повідомили його батьки. Сьогодні склад злочину перекваліфіковано з ч. 2 на ч. 3 ст. 286-1 КК України», – сказала вона.

Як написало краматорське видання «Східний проект», загиблого підлітка звали Георгій Куцан, він був учнем місцевого ліцею №4 «Успіх». Як розповіла виданню директор ліцею Ірина Караулова, Георгій був хорошим учнем з хорошої сім’ї.

«Георгій був дуже порядний, чесний, завжди готовий був прийти на допомогу як однокласникам, так і класному керівнику. Грав на гітарі … Хоча слово «був» мені важко говорити навіть … Це велике горе для нас усіх», – сказала Караулова.

Коли хлопчика збив п’яний водій у Харківській області, вдома сподівалися, що його вдасться врятувати, мешканці Краматорська збирали гроші на допомогу родині загиблого. Мати Георгія повідомила виданню, що зібрана сума буде передана для допомоги родині онкохворої дитини.

Загиблого підлітка поховають завтра, 3 серпня, у його рідному Краматорську.

Як повідомляв Харків Times, 30 липня Київський районний суд Харкова заарештував на 60 діб 65-річного водія ВАЗ 2106, підозрюваного в тому, що він 27 липня у селищі Вільча Чугуївського району області, перебуваючи за кермом у п’яному вигляді, збив двох підлітків і втік з місця наїзду.