На дорозі Харків – Липці – Борисівка відновили найбільш зруйновану ділянку

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

На ділянці дороги Харків – Липці – Борисівка, яку обласна влада обіцяла відремонтувати до кінця квітня, завершили ремонт асфальтобетонного покриття.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі облради.

Станом на початок серпня дорожники завершують облаштовувати зупинки громадського транспорту з павільйонами. Ремонтні роботи виконуються в межах сіл Руські Тишки і Черкаські Тишки.

Загальна протяжність автодороги – 34,9 км. У поточному році відновили найбільш зруйновану ділянку в 5,8 км.

Крім того, завершено ремонт найбільш зруйнованої ділянки дороги Богодухів – Павлівка – Гути, яка має загальну протяжність 11,4 км. Цього року відновлено ​​ділянку протяжністю 1,8 км. Зазначена дорога суміщається з під’їзним маршрутом до Богодухівської центральної районної лікарні. Шляховикам залишилось лише укріпити узбіччя.

Розпочато ремонт дороги на під’їзді до Вільхівки. У планах привести до ладу найбільш зруйновану ділянку шляху протяжністю 1,6 км в межах села.

Як повідомляв Харків Times, обласна влада обіцяє відремонтувати 5,8 км дороги Харків – Липці – Борисівка в Харківському районі до кінця квітня. Також буде встановлено 11 нових автобусних павільйонів і нанесено дорожню розмітку.

Станом на середину квітня на ділянці дороги Харків – Липці – Борисівка почали укладання вирівнюючого і верхнього шарів покриття.

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua