Війна в Україні: сім порушень режиму припинення вогню, одного військового поранено

Протягом минулої доби, 31 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, противник чотири рази обстрілював позиції наших воїнів з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку селища Шуми російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Новолуганського ворог відкривав вогонь з підствольних гранатометів.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

“В результаті обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан пораненого – середньої тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку 1 серпня зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Біля Авдіївки збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

Як повідомляв Харків Times, 30 липня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.