У Харкові після спуску в ліфті багатоповерхівки пасажирка потрапила до лікарні

Фото: из открытых источников

26 липня в Харкові жінка після спуску в ліфті багатоповерхового житлового будинку по вулиці Золочівській, 24 А в Харкові була доставлена ​​до міської лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах. Пізніше свою версію події розповів в Facebook директор департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

За інформацією, соцмереж, ліфт з пасажиркою обірвався і пролетів кілька поверхів. На п’ятому поверсі зупинився, після чого жінку доставили до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Інцидент стався близько полудня.

“Відразу головне – обриву ліфта не було, всі троси на місці”, – прокоментував на своїй сторінці в Facebook Юрій Сидоренко. На підтвердження своїх слів він опублікував фото тросів і механізму ліфта, в якому сталася пригода.

За інформацією чиновника, мешканка сьомого поверху викликала ліфт, щоб спуститися на перший.

“У районі п’ятого поверху автоматика з якоїсь причини включила аварійне гальмування. Ліфт зупинився разом з пасажиркою. Прибулий на місце технік відкрив двері, жінка вийшла з ліфта самостійно. Акцентую – ніяких видимих ​​пошкоджень на ній ніхто не побачив.”, – розповів Юрій Сидоренко.

Він зазначив, що на терміновій госпіталізації пасажирки наполягла її дочка. З якої причини вона вирішила відправити маму до лікарні, чиновнику не відомо.

Пізніше в прес-службі міськради додали, що приблизно о 15:30 медики “швидкої” завершили обстеження пасажирки і відправили її додому.

“Останній раз ліфт в будинку на вул. Золочівської, 24-а був обстежений шість днів тому, і несправностей тоді виявлено не було”, – додали в прес-службі.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові під час пожежі в будинку №60 на вулиці Академіка Богомольця в ліфті задихнулася жінка.

Фото: Юрий Сидоренко/Facebook
Фото: Юрий Сидоренко/Facebook