Директор ТОВ піде під суд за привласнення 300 тис. гривень на будівництві спортмайданчику у Харківській області

Слідство затвердило та скерувало до суду обвинувальний акт стосовно директора ТОВ за фактом привласнення 300 тис. гривень на будівництві спортмайданчику у Харківській області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, відділ освіти, молоді та спорту Дворічанської райдержадміністрації уклав договір підряду з ТОВ на виконання будівельних робіт із будівництва спортивного майданчику для міні-футболу із штучним покриттям.

“Встановлено, що директор ТОВ підписав, завірив печаткою юридичної особи та надав на підпис уповноваженій особі відділу освіти, молоді та спорту Дворічанської РДА Харківської області офіційний документ – акт виконаних робіт з завищеною вартістю фактично виконаних будівельних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи різниця між фактично виконаними будівельними роботами та актами приймання виконаних робіт (завищення вартості фактично виконаних робіт) по будівельному об’єкту складає близько 300 тисяч гривень.

За результатами досудового розслідування процесуальним керівником затверджено обвинувальний акт за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу та направлено до Куп’янського міськрайонного суду для розгляду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.