У Харкові почали реконструкцію Ново-Баварського скверу

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові почали реконструкцію Ново-Баварського скверу, під час якої зону відпочинку облагородять – замінять все застаріле і обладнають нові майданчики для ігор та занять спортом.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Зараз в сквері виконують демонтажні роботи, а в ході реконструкції облаштують нові асфальтовані доріжки, освітлення, встановлять лавки, урни, розіб’ють квітники.

Крім того, планується розширити ігрову зону і встановити там сучасні гойдалки. Для любителів спорту побудують майданчики для гри в баскетбол, волейбол, міні-футбол, встановлять тренажери для занять воркаутом.

Також планується встановити сцену, на якій будуть проводити розважальні заходи для жителів району і спеціальний майданчик для дресирування собак.

Як повідомляв Харків Time, 16 жовтня в Харкові на бульварі Юр’єва відкрили найбільший урбан-парк в Україні.

В рамках ревіталізації харківського парку Машинобудівників (колишнього парку ім. Артема) там буде побудований урбан-центр.

Харківські урбан-парки та Саржин яр увійшли до топ-15 кращих проектів України.

12 липня на вул. Героїв Праці, 60 в Харкові відкрили новий урбан-парк. Перед презентацією локацій відбувся масштабний баттл представників вуличних культур.

13 липня на вулиці Гвардійців Широнінців, 125 відкрили локацію з тренажерами, ігровими зонами і дитячими майданчиками.

16 липня в Немишлянському районі Харкова, по Салтівському шосе, 242-А відкрили нову локацію для відпочинку і занять спортом.