У Краснограді запрацював центр масової вакцинації проти COVID-19

Фото: bbc.com

Щеплення від коронавірусу всім бажаючим роблять у приміщенні Красноградської ЦРЛ. Центр має зручне розташування, окремий вхід і працює щодня з 8:00 до 15:00.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

За словами голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка, вакцинація в районі проходить у штатному режимі.

«Я переконаний, що лише в такий спосіб можна подолати пандемію коронавірусу і якнайшвидше повернутися до звичного життя, без карантинів і локдаунів. Я вакцинований, і своїм прикладом хочу показати, що вакцина є безпечною й ефективною. Закликаю всіх жителів Красноградського району щепитися від COVID-19», — сказав Віктор Войтенко.

До роботи центру також приєдналися й волонтери Красноградської районної організації Червоного Хреста України, які провели інформаційну роботу з населенням і поширили листівки з коротким і змістовним описом важливості вакцинації та розташуванням центру масової вакцинації.

Телефони для довідок: (05744) 7-30-23, (05744) 7-26-28.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, за даними Міністерства охорони здоров’я, в Харківській області станом на 8:00 21 липня виявили 149 009 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 41 — за минулу добу.

З 10 липня в Харкові працюють п’ять центрів масової вакцинаціїТри центри працюють щодня.

20 липня у Харківську область поставили 60 тисяч доз американської вакцини від COVID-19 Moderna.

21 липня пункт масової вакцинації проти COVID-19 відкрили у Вовчанську.