У Красноградському районі через зіткнення легковиків постраждали п’ятеро людей

У неділю вдень на автодорозі Піщанка – Карлівка – Полтава зіткнулися Renault і Dacia. В останній автівці було три пасажирки, в тому числі дворічна дитина. Всіх їх та обох водіїв госпіталізували. Один з водіїв незабаром помер.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

18 липня близько 12:30 до Красноградського райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Піщанка – Карлівка – Полтава зіткнулися Renault Sandero під керуванням чоловіка 1996 року народження та Dacia Logan, за кермом якого перебував 48-річний водій.

В результаті ДТП були госпіталізовані обидва водії та три пасажирки автомобіля Dacia Logan — 46, 20 та двох років. Водій Renault Sandero через деякий час помер у лікарні.

Слідчі Красноградського РВП за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. В даний час встановлюються всі обставини і причина дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові в потрійному ДТП постраждала дитина.

Під Чугуєвом в результаті лобового зіткнення загинув 21-річний водій.