Семирічна дівчинка потонула в технічній водоймі цукрового заводу (оновлено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харківській області в результаті нещасного випадку загинула дівчинка 2014 року народження. Вона впала в воду технічної водойми цукрозаводу і потонула.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Трагічний випадок стався в селі Гути Богодухівського району. За попередніми даними, дівчинка з друзями гуляла неподалік водойми без нагляду дорослих, посковзнулася і впала в воду.

Рятувальникам про нещасний випадок повідомили 16 липня. На місце події прибули водолази ДСНС і підняли на поверхню тіло загиблої дитини.

За даними поліції, дівчинка під час прогулянки захотіла помити руки. Вона підійшла до води, нахилилася, не втримала рівновагу і впала у водойму, після чого на поверхню не виплила.

За фактом загибелі дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство) з позначкою “нещасний випадок”.

Всі обставини трагедії і свідки встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 15 червня в селищі Слобожанське Красноградського району водолази дістали з дна місцевого ставка тіло шестирічного хлопчика. Він потонув на очах у старших братів.

17 червня рятувальники допомогли поліцейським витягнути з води тіла двох підлітків, які потонули в річці Мерла під Краснокутськом того ж дня. Потонулим було 14 і 16 років.

27 червня у водоймі біля міського пляжу в Ізюмі потонув чотирирічний хлопчик.

30 червня на Орільському водосховищі потонув рибалка.

10 липня на Петренківському озері 17-річний хлопець потонув, намагаючись врятувати молодшого друга.

15 липня в Вовчанську в річці Вовчої потонув 17-річний хлопець. Його відсутність досить швидко помітила сестра, але врятувати нещасного не вдалося.

Фото: kh.dsns.gov.ua