Ремонт моста через Сіверський Донець на виїзді з Чугуєва виконано на 50%

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

У Харківській області триває ремонт двох мостів на дорозі Чугуїв – Мілове. Станом на середину липня готовність одного з об’єктів становить 50%.

Про це Харків Times повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

“Проведено ремонт правого проїзду, тобто половини споруди розташованої на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуїв у напрямку с. Малинівка, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у нижньому шарі, встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах із зносостійкого сучасного матеріалу.”, – розповіли в Службі автодоріг.

Зараз роботи ведуться на лівій стороні. Вже виконано роботи по влаштуванню конусів, нових перехідних плит. Триває ремонт опор і прогонових будов. На лівому проїзді залишилися роботи з гідроізоляції, асфальтобетонного покриття та бар’єрного огородження.

Рух автотранспорту здійснюється в реверсному режимі. Роботи планують завершити у другому півріччі 2021 року.

Міст біля Чугуєва через річку Сіверський Донець, капітально не ремонтували з моменту спорудження, в 1989 році. Довжина об’єкта становить 108,94 п.м.

Крім цього виконано роботи по демонтажу мостового полотна на найстарішому мості області, розташованому в с. Коробочкине на дорозі Н-26 км 12 + 572. Зараз виконуються роботи з влаштування тротуарів.

Тут рух автотранспорту здійснюється в реверсному режимі. Роботи планують завершити в кінці 2021 року.

Як повідомляв Харків Times, в лютому цього року на виїзді з Чугуєва почався ремонт моста через річку Сіверський Донець.

Дорожники почали ремонт побудованого в 1896 році моста на автомобільній дорозі Н-26 Чугуїв-Мілове км 12 +572.

На автомобільній дорозі М-03 біля селища Гракове в Чугуївському районі встановлено перші вісім балок, ригелі та підферменники. Новий шляхопровід будується паралельно старому.

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua