У харківському парку Горького обіцяють усіх помити в суботу

Фото: centralpark.kh.ua

Святкові заходи, присвячені екватору літа, пройдуть 17 липня у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради з посиланням на організаторів заходу.

Як розповіли в парку, девіз свята: «Ніхто не піде сухим». На центральній площі парку проведуть водні конкурси, пінну вечірку та масштабну водяну битву. Також перед колесом огляду пройдуть змагання з аква-дартсу, крижаногоу хокею, дуелі на водяних насосах, працюватиме водяний тир.

Свято розпочнеться о 12:00 яскравою виставою «Русалочка».

З 13:00 в парку стартує розважальна програма з водяними конкурсами. Біля розважального центру працюватиме майстер-клас зі збору бризгалок. Такий вид зброї стане в нагоді у цей день і в цьому місці.

Кожні дві години, о 13:00, 15:00, 17:00 та 19.00, по головній алеї парку від входу до центральної площі їздитиме цистерна і поливатиме всіх, хто опинився поруч, поки не спустошить бак. Гостям, які не хочуть намокнути, радять триматися бічних алей парку.

Масштабна водяна битва розпочнеться о 18:00. Бажаючі розділяться на дві команди та позмагаються за допомогою бризгалок, водяних бомб, водяних пістолетів тощо. Для дозаправки «зброї» по площі розставлять резервуари з водою. Крім того, працюватимуть поливальні шланги.

Також весь день на головній сцені проходитиме музичний марафон. Для учасників свята зіграють DJ Andrew, DJ Coolegio, DJ Mikie Mac. Під час вечірки на танцюючих виллється тонна піни. Завершиться «Екватора літа» о 22:00.

З повною програмою свята можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Харків Times, 14 липня в Харкові відкрили Олімпійський фонтан, реставрація якого тривала близько року. Нової «фішкою» відреставрованого фонтану стало світлове шоу.

На Салтівці відкрили найбільший в Харкові урбан-парк.