У центрі Харкова затримали квартирних крадіїв

У Харкові поліція напрочуд оперативно затримала групу квартирних злодіїв. Троє раніше судимих ​​чоловіків обікрали квартиру на вулиці Краснодарській, а були схоплені на площі Конституції. Лиходіїв підвів автомобіль.

Про це Харків Time повідомили в прес-службі Нацполіції області.

13 липня о 15:14 до поліції надійшло повідомлення від мешканця однієї з багатоповерхівок на вулиці Краснодарській про те, що в його квартирі виламані замки та зникли гроші, золоті прикраси, мобільний телефон, срібні та ювілейні монети.

Буквально відразу ж в центрі Харкова поліцейські затримали трьох чоловіків 34, 39 та 35 років, раніше судимих ​​за майнові злочини.

Справа в тому, що у своїй злочинній діяльності зловмисники використовували автівку. Обшукавши її, правоохоронці виявили там все, що очікували виявити: прилади для злому секретів замків, «робочі» мобільні телефони, а також вкрадене майно.

Правопорушники затримані в порядку ст. 208 КПК і сповіщені про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). За санкцією статті чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Наразі проводяться обшуки за місцями мешкання зловмисників, з’ясовується їх причетність до інших крадіжок на території міста й області.

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські по гарячих слідах затримали двох квартирних крадіїв.

Троє злодіїв з Харкова попалися на квартирній крадіжці в Краснограді.