Депутат Харківської міськради від “Слуги народу” достроково припинила повноваження

Фото: из открытых источников

14 липня, на VI сесії 8 скликання Харківської міської ради були достроково припинені повноваження депутата від партії “Слуга народу”, 25-річної Ренати Казанської.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Рішення було прийнято на підставі особистої заяви депутата.

Згідно з рішенням, до Харківської міської територіальної виборчої комісії буде подано звернення для прийняття рішення про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у виборчому списку Харківської обласної організації політичної партії «Слуга народу».

Згідно з офіційною біографією Казанської, опублікованій на сайті міськради, вона народилася в 1995 році в Харкові і 2012 році закінчила школу № 62 з поглибленим вивченням англійської мови.

За фахом – юрист, в 2018 році закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого і отримала ступінь магістра за спеціальністю «Право».

Працювала помічником адвоката і народного депутата України Олексія Кучера. Після того як Кучер очолив Харківську облдержадміністрацію. Казанську було призначено на посаду начальника патронатної служби голови облдержадміністрації.

У Харківській міськраді 8 скликання входила до складу постійної комісії з питань екологічної політики.

Згідно електронної декларації про доходи, в 2020 році Казанська отримала майже 255 тисяч гривень зарплати. У неї немає нерухомості і авто, але є право безкоштовно користуватися квартирою в Харкові. Готівкою вона зберігає 2,5 тисячі доларів, 500 євро та п’ять тисяч гривень.

Як повідомляв Харків Times, три депутата міськради відмовилися від мандатів.